ISO 22662:2024
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٧ مارس ٢٠٢٤
Milk and milk products — Determination of lactose content by high-performance liquid chromatography (reference method)
ملفات الوثيقة ISO 22662:2024
الإنجليزية
10 صفحات
الإصدار الحالي
BHD
30.72
مجال الوثيقة ISO 22662:2024
This document specifies a reference method for the determination of lactose content of raw milk, heat-treated milks, dried milk, dairy permeate, dairy permeate powder, and raw and pasteurized cream.
The method does not apply to fermented milks and milks to which oligosaccharides have been added, nor to low-lactose or lactose-free milks.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 27799:2025
مواصفة قياسية دولية
Health informatics — Information security controls in health based on ISO/IEC 27002
ISO 5925:2025
مواصفة قياسية دولية
Smoke-control door, shutter assemblies and self-closing glazed elements — Ambient-temperature and medium-temperature leakage tests
ISO 7752-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Cranes — Control layout and characteristics — Part 2: Basic arrangement and requirements for mobile cranes
ISO 24203:2025
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Bulk material for offshore projects — Schedule for architectural doors