ISO 22662:2024

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 07 مارس 2024 ·

Milk and milk products — Determination of lactose content by high-performance liquid chromatography (reference method)

ملفات الوثيقة ISO 22662:2024

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 22662:2024

This document specifies a reference method for the determination of lactose content of raw milk, heat-treated milks, dried milk, dairy permeate, dairy permeate powder, and raw and pasteurized cream.

The method does not apply to fermented milks and milks to which oligosaccharides have been added, nor to low-lactose or lactose-free milks.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 17491-4:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Protective clothing — Test methods for clothing providing protection against chemicals — Part 4: Determination of resistance to penetration by a spray of liquid (spray test)
ISO 8637-3:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Extracorporeal systems for blood purification — Part 3: Plasmafilters
ISO 8637-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Extracorporeal systems for blood purification — Part 1: Haemodialysers, haemodiafilters, haemofilters and haemoconcentrators
ISO 19967-2:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Air to water heat pumps — Testing and rating for performance — Part 2: Space heating and/or space cooling